Hondenopvoedingdelft
 
voor een positieve opvoeding van uw hond

Over

Frans Schipper

Honden hebben mij van kinds af aan gefascineerd. Vanaf het moment dat ik mijn eerst hond kreeg, Kruising Mastino-Mechelse Herder, ben ik mij gaan verdiepen in het trainen van honden. Dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik vrienden en kennissen met honden steeds meer tips ging geven. Ik heb toen besloten van mijn interesse mijn beroep te maken en ben gestart met de opleiding tot Kynologisch Instructeur aan het gerenommeerde CDB/Kynologisch centrum Quiebus.

Gecertificeerd Gevorderd Kynologisch Instructeur

Inmiddels ben ik gecertificeerd Gevorderd Kynologisch Instructeur en heb ik een deelcertificaat van de opleiding tot Kynologisch gedragstherapeut gehaald. Een diploma van een gevorderd instructeur van Quiebus houdt in dat u ervan verzekerd bent dat u een instructeur krijgt die kundig is op het gebied van hondenopvoeding en training.

In Nederland is het beroep van Kynologisch instructeur niet beschermd. Dit houdt in dat iedereen zonder enige kennis zich Kynologisch instructeur mag noemen. Ditzelfde geldt ook voor Gedragstherapeut.

Directe aanpak

Ik beleef veel plezier aan het begeleiden van honden en hun baasjes. Ik geef u eerlijke feedback hoe u uw hond het beste kunt opvoeden om te bereiken wat u wilt: een hond die goed luistert en zich netjes gedraagt, of hij nou bij mensen, andere honden of andere dieren is. Graag vertel ik u daarbij over de gewoonten van honden en bespreken we wat uw hond u vertelt met zijn gedrag. Houdt u van een directe aanpak, dan bent u bij mij aan het goede adres!

Diploma’s

  • Ethologie Hond CDB/Kynologisch centrum Quiebus

  • Kynologisch instructeur CDB/Kynologisch centrum Quiebus

  • Gevorderd Kynologisch instructeur CDB/Kynologisch centrum Quiebus, stage 1,5 jaar HDC

  • Begeleiding probleemgedrag hond CDB/Kynologisch centrum Quiebus