Hondenopvoedingdelft
 
voor een positieve opvoeding van uw hond

Huisregels

— De honden moeten de voor de leeftijd geldende entingen hebben gehad en tijdig herhaald. Wilt U het inentingsboekje de eerste les meenemen, er kan om gevraagd worden.

— Honden hebben een niet slippende halsband of tuig om met daaraan een lijn van ongeveer 1.20 meter, andere materialen zijn niet toegestaan.

— Kinderen zijn welkom. Als de kinderen jonger zijn dan 12 jaar mogen ze niet met de hond werken.

— U schrijft in voor een cursus en niet voor 10 lessen. Gemiste lessen kunnen dus niet worden ingehaald of worden terugbetaald.

— Ontlasting van uw hond dient u zelf op te ruimen en in de daarvoor bestemde afvalbak te deponeren.

— Tijdens de loopsheid van uw hond mag u niet met de hond deelnemen aan de training. Het advies is dan om de training zonder hond bij te wonen.

— Het cursusgeld dient de tweede les contant te worden voldaan.

— U bent te alle tijde verantwoordelijk voor uzelf en uw hond, Hondenopvoeding Delft is niet aansprakelijk voor geleden schade aan u of uw hond opgelopen tijdens de lessen.

— Tijdens de lessen mag er niet gefilmd worden, foto's maken is wel toegestaan.

— Bij Hondenopvoeding Delft wordt niet gewerkt met correctiematerialen zoals de slipketting of andere slippende halsbanden, halfchecks, gentle leaders, halti's, anti-trektuigen, fisher discs, etc. Het gebruik van deze materialen bij u thuis keuren wij ook af. Bij constatering dat u deze middelen thuis inzet kunnen wij u de toegang tot de cursus ontzeggen.



verboden_stroomband
verboden_stroomband
verboden_slipketting
verboden_slipketting
verboden_halti
verboden_halti